As Oy KAARINAN AURINKONIITTY

Kaarinan Aurinkoniitty on uusi seitsemän rivitaloasunnon moderni ja näyttävä kokonaisuus. Se on materiaaleiltaan kuin luotu ympäristöönsä ja ajattoman suunnittelunsa ansiosta kestämään hyvin aikaa.

Rakennuspaikka sijaitsee eteläisellä, mereen loivasti laskevalla rantaniityllä. Asuntojen pihaa elävöittää yhteinen puutarhapalsta, joka lämpimällä paikallaan kutsuu viherpeukaloita aikaisin keväällä ja kasvaa satoa tarhureilleen myöhäiseen syksyyn.

Asuntojen laadukkaat materiaalit, tyylikkäästi viimeistellyt yksityiskohdat, tehokkaan ekologiset energiaratkaisut sekä terassit, lasitetut asunnon levyiset parvekkeet ja katetut autopaikat, takaavat rennon arjen ja tekevät vapaa-ajasta luksusta.

Kaikki on suunniteltu ja toteutettu asukasta ajatellen ja laadusta tinkimättä. Tilasuunnittelun pienet oivallukset tekevät arjen rutiineistakin juhlaa pukeutumishuoneineen ja viilennyslaitteistoineen.

Etelään loivenevalla niityllä, lähellä merta ja Kaarinan keskustaa

Kaarinan Aurinkoniityssä korkealuokkainen asuminen luonnon helmassa, lähellä dynaamista kaupunkikeskusta, tarjoaa monelle vaihtoehdon ja mahdollisuuden asua väljemmin, vuodenaikojen vaihteluista nauttien, kuitenkin lähellä monipuolisia palveluja ja päivittäistavarakauppaa.

Ala-Lemun kauniissa ja kultturihistoriallisessa maaseutumaisemassa voi nauttia varsinaissuomalaisesta perinnemaisemasta, alueelle tyypillisistä tammi- ja pähkinäpensaslehdoista monipuolisiin luonto-, retkeily- ja muinaismuistoreitistöihin tutustuen.

Myös monenlaiset veneily- ja vesivirkistysalueet ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Sekä tietenkin ainutlaatuinen Saaristomeri ja sen tarjoamat korkeatasoiset matkailupalvelut.

Asukkailleen Kaarinan Aurinkoniitty kokoaakin monipuoliset luonto-, retkeily- ja virkistysmahdollisuudet suoraan kotiovelle. Toisaalta myös monet kaupungin palvelut ovat tavoitettavissa helposti ja läheltä; koulut, terveyskeskus sekä erilaiset liikkeet ja marketit tarjoavat palvelujaan Kaarinan keskustassa.

Lapsille alue on turvallinen ja virikkeellinen. Myös pikkulasten huoltajille löytyy läheltä päiväkoti- ja leikkipuistopalveluita.

Kaarinan Aurinkoniitty sijaitsee lähellä hyviä kulkuyhteyksiä. Julkinen liikenne palvelee vaivatta alueen asukkaita. Hyvät yhteydet moottoritielle tarjoavat tarvittaessa nopean reitin Turun ja Helsingin kaupunkikeskuksiin.

Asunnot

  • 7 asunnon rivitalo asunto-osakeyhtiö, jossa yhteinen puutarhapalsta
  • asunnot 2-tasoratkaisuja: mm. 3–4 mh, avokeittiö, ph ja sauna, yht. 139 m2
  • pukeutumishuone • kattoterassi • parveke ja pihaterassi etelään
  • maalämpö, huoneistokohtainen lämmön talteenotto + viilennyslaitteisto, lisälämmitysmahdollisuus (mm. aurinkoenergia)
  • ulkoseinän ja yläpohjan rakenteet hengittäviä ja kestäviä, ulkoverhous puu- ja valkoinen rappauspinta
  • suunnitteluaste korkeatasoinen + asuntojen elinkaari pitkä rakennustapa ja toteutus ekologinen ja vahvasti paikallinen!

Lataa ja lue upouusi esite: ESITE_A5

Tehdään kotisi yhdessä!

Pekka Spinkkilä:
Lähetä postia!
Soita: 0400 784 014