KAISLA I

Kaisla on 12 paritalon näyttävä ja moderni kokonaisuus, joka on luotu kestämään aikaa. Kohde koostuu kolmesta tontista, joista ensimmäiselle nousee Kaislan neljä ensimmäistä paritaloa muodostaen kahdeksan asunnon kokonaisuuden.

Laadukkaat materiaalit, viimeistellyt yksityiskohdat, energiatehokkaat ratkaisut sekä katetut terassit ja kolme autopaikkaa, joista yksi katettu, tekevät arjesta luksusta. Niin suunnittelu kuin talotekniset ratkaisut on tehty asukasta ajatellen ja laadusta tinkimättä. Suunnittelussa on otettu vahvasti huomioon myös arjen helppous, jota esimerkiksi asuminen yhdessä tasossa edustaa.

Urbaani kaisla tarjoaa modernia ja korkealuokkaista asumista jatkuvasti kehittyvällä asuinalueella luonnon helmassa. Hulkkion kauniit maaseutumaisemat lumoavat kaikkina vuodenaikoina. Mustat ja tyylikkään linjakkaat julkisivut tuovat miljööseen mahtipontisuutta, jonka vastapainona rouhea puupinta henkii lämpöä ja luo helposti lähestyttävän tunnun Kaislan tarjoamaan kotiin.

Kaislasta huokuu viihtyvyys, luonnon raikkaus sekä urbaani luksus; selkeälinjainen ja ainutlaatuinen Kaisla on asumista isolla sydämellä.

Asunnot

Omalle tontille rakennettavat asunnot ovat pinta-alaltaan 100,5 m2:n kokoisia tilavia kolmioita tai neliöitä. Asukkaalla on mahdollisuus päättää, toteutetaanko asunto kahdella vai kolmella makuuhuoneella. Moderni keittiö yhdistyy luontevasti ruokailutilaan ja olohuoneeseen muodostaen näin toimivan ja tilavan oleskelutilan, jossa koko perhe viihtyy yhteisten askareiden parissa. Upeana olohuoneen jatkumona toimii katettu terassi, joka tarjoaa lisäneliöitä seurusteluun kaikkina vuoden aikoina. Erityisesti lisävarusteisiin kuuluva ulkotulipesä luo tunnelmaa ja lämpöä niin elokuisiin illanistujaisiin kuin pimeisiin talvi-iltoihin. Kahden katetun terassin lisäksi kaikissa asunnoissa on oma sauna.

  • Paritalot 4 kpl, 100,5 m2, hinta 289 038 €
  • Nyt myynnissä, hallinnonjakosopimuksilla
  • Valmistuu 2020-2021

Lataa ja lue uusi esite! Kaisla_sahkoinen_esite_02.02.2020

Tehdään kotisi yhdessä!

Pekka Spinkkilä:
Lähetä postia!
Soita: 0400 784 014